Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Terapia copiilor cu autism din Botosani @ 1000 Km Balkan Charity Challenge 2017

Dată: 28 October 2017
Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani îngrijește în prezent un număr de 44 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urm
[ Show more ]

7

Galantomi:

62

Donații:

6,308 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani îngrijește în prezent un număr de 44 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica, de integrare socială și școlară.  Suntem convinși că intervenția timpurie și complexă este critică pentru recuperarea copiilor cu TSA. De aceea, pentru a le oferi copiilor o șansă în plus să se poată dezvolta la potențialul lor maxim, investim în ei fiecare zi prin dragoste, timp și ore de recuperare.  

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

The Association of Parents of Autist Children from Botosani is currently taking care of 44 children with ASD (Autist Spectrum Disorder), following various recovery therapies to significantly increase their chances of developing, communicating, social and schoolar integration.

We are convinced that early and complex intervention is critical for  recovering children with ASD. Therefore, in order to give children an extra chance to grow to their maximum potential, we invest in them every day love, time and hours of recovery.