Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Continuitate în terapia copiilor cu autism ~ 2016 - 2019

Status: Finantat

Asociația APCA Botoșani îngrijește în prezent un număr de 46 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de a fi integrați în societate.

[ Show more ]

27,555 RON

Sumă:

14

Galantomi:

163

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani îngrijește în prezent un număr de 46 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în societate.

Suntem convinși că intervenția timpurie și complexă este critică pentru recuperarea copiilor cu TSA. De aceea, pentru a le oferi copiilor o șansă să se dezvolte la potențialul or maxim și să devină adulții care pot fi, percepem acest efort ca o luptă cu timpul.

_______

Association of Parents of Children with Autism Botosani takes care of 46 children with ASD (autism spectrum disorder), following various recovery therapies to significantly increase their chances to develop, communicate and integrate into community.

We strongly believe that early and complex intervention is critical for the recovery of children with ASD. Therefore, to give today's children a chance to develop to their full potential and become the best adults they can be, we perceive this endeavor as a battle against time.