Suport vizual în terapia copiilor cu autism @ Ultra AFRICA Race Mozambique 2019

După ultramaratoane în deșerturi din Asia, Africa, America de Sud, Australia, după lupta cu ghețarii din Antarctica, o nouă încercare: voi alerga 220 km în pădurea ecuatorială din Mozambique și printre dunele de la țărmul Oceanului Indian. ÎNVINGEM LIMITELE este o campanie care își propune să ne apropie, să ne ajute să înțelegem copiii cu autism și să le fim alături în lupta lor zilnică pentru recuperare și integrarea în viața comunității! Lucruri banale, cum ar fi obiectele din jur, prezența altor persoane, drumul către casă le sunt necunoscute copiilor cu autism și le provoacă uneori spaimă. Ei fac eforturi greu de imaginat pentru a repeta la nesfârșit noțiuni simple, pentru a le învăța, pentru a-și elimina spaimele și pentru a doborâ barierele ce îi țin departe de lumea exterioara si implicit de cei din jur. 

Gândurile și rugăciunile mele vor fi pentru copiii cu autism din Botoșani și astfel oboseala, durerea acumulată, lupta cu singurătatea în sălbăticie vor fi mai ușor de învins. Fiți alături de mine pentru a-i susține pe copiii cu autism în lupta lor pentru a se bucura de viață. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

8

Suma:

1,405 RON

Pagini fundraising

Alerg în Mozambique pentru copiii din Botoșani

Salut, sunt Iulian Rotariu. Voi alerga 220 km în Mozambique prin pădurea tropicală și dunele de la țărmul Oceanului Indian. Voi duce în spate

5,000 RON Target
1,405 RON Suma
8 Donatii
28.1% Complete