Elena-Lorena Matei - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Împreună dăruim copilărie

2,144 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani mă leagă primul atelier de creație pe care l-am organizat pentru un proiect în care cred. De atunci avea să vie o avalanșă de emoții. Am deprins un obicei de care nu mă dezic, acela de a călători pe meleaguri colorate alături de 46 de pitici. În luna august am făcut cunoștință cu dactilopictura, care de îndată ce ni s-a prezentat în toată spledoare-i ne-a fermecat. 

Activitățile de stimulare senzorială au menirea de a liniști copilul, scăzând agitația și comportamentele neadecvate. În același timp activitățile cu caracter ludic cresc considerabil timpul de concentrare a atenției asupra sarcinii.

În momentul actual, în cadrul asociației, un copil beneficiază de 2 ore de terapie pe săptămână, un număr insuficient. Un scop viitor este acela de a crește numărul de ore de terapie al copiilor la cel puțin 2 ore de terapie zilnică în vederea reducerii anxietății, dezvoltării coordonării și în cele din urmă integrării acestora.

Consecvența, învățarea, acceptarea, jocul sunt pionii principali în demersul recuperării copiilor cu autism. Așadar unul dintre obiectivele actuale ale asociației este  promovarea unei palete cât mai largi de servicii de sprijinire a familiilor cu copii diagnosticaţi cu autism și/sau alte tulburări de dezvoltare pentru creşterea calităţii vieţii acestora.

Afirm cu zâmbetul până la urechi: Copiii sunt binecuvântarea mea și am reușit să îmi transform pasiunea într-o direcție profesională viitoare. 

Dacă te-ai gândit să-mi cumperi un cadou tare m-aș bucura să preschimbi suma cadoului într-o donație.

Dăruiește și tu șansă la recuperare! Dăruiește copilărie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Asociația are un număr de 43 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în societate.

Currently the association includes 43 children with ASD (autism spectrum disorder), following various recovery therapies to significantly increase their chances to develop, communicate and integrate into community.

Terapia copiilor cu autism din Botosani

Asociația APCA Botoșani îngrijește în prezent un număr de 46 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de a fi integrați în societate.

2 Donatii

Va multumesc tuturor celor care ati ales sa imi fiti alaturi in cadrul acestui eveniment. Ma simt binecuvantata sa va am in preajma. Am fost plăcut surprinsa. As dori sa va mentionez pe toti, insa cu scuzele de rigoare este posibil sa omit pe cineva si va rog a va mentiona. Imbratisari cu multumiri pentru: Gabriela Petrea, Geanina Craciun, Clau Sfaiter, Madalina, Bogdan Iacob, Angela Lungu, Toma Nadia, Petronela Alina, Constantiniu Alina, Lozneanu Tina, Mariana Andrei, Buzuc Marinela, NIta Florentina, Racariu Alina, Claudia Ursachi, Simona Cirligeanu, Iulian Rotariu, Ioana, copiii si coregrafii trupei Star Dance, precum si parintii copiilor.
20 May 2017

ana si radu

100 RON
La multi ani, suflet bun! De ziua ta iti dorim sa ai parte de bucuria copiilor pe care-i ajuti!
03 Apr 2017