Razvan Staicu - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

1000 km Balkan pentru copiii cu autism din Botosani

1,500 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Razvan Staicu si sustin terapia si integrarea in comunitate a copiilor cu autism din Botosani.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

I am Razvan Staicu and I support the therapy of children with autism from Botosani and their integration in the community.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Asociația are un număr de 43 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în societate.

Currently the association includes 43 children with ASD (autism spectrum disorder), following various recovery therapies to significantly increase their chances to develop, communicate and integrate into community.

Terapia copiilor cu autism din Botosani

Asociația APCA Botoșani îngrijește în prezent un număr de 46 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de a fi integrați în societate.

1000 Km Balkan Charity Challenge 2017

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani îngrijește în prezent un număr de 44 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le cr

1 Donatii

1,500 RON
08 Nov 2017