Susțin copiii cu autism din Botoșani @ 1000Balkan 2019

 

Denis Dorus Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Sunt Denis. Pentru două zile voi fi alături de prietenii mei de la #1000Balkan pentru a mă bucura de o toamnă minunată și a susține tratamentul copiilor cu nevoi speciale din Botoșani.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

The Association of Parents of Children with Autism from Botosani County provides for free, for a number of 33 children with autism, access to therapeutic recovery activities in order to significantly increase their chances of developing, communicating and integrating into the community.

APCA Botosani dorește să achiziționeze 2 table interactive, care vor avea un rol important în terapia copiilor cu TSA.

 

La prima vedere 1000 km Balkan este o provocare sportiva de 11 zile, ce combina ciclismul si alergarea. Dar este mai mult decat atat. Este un concept complex cu misiunea de a contribui la dezvoltarea indivizilor si a societatii. Evenimentul este non-competitiv, suntem limitati doar de lumina zilei: putem parcurge in medie 160 km pe zi cu bicicleta si 60 km pe zi in alergare in cele circa 8h30m de

 

1 Donații

Thank you for your help!
02 Nov 2019