Cristian Cosma - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Particip @ 1000 km Balkan pentru copiii cu autism din Botosani

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,500 RON Target
0 Donatii

 

Sunt Cristian Cosma si sustin terapia si integrarea in comunitate a copiilor cu autism din Botosani.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

I am Cristian Cosma and I support the therapy of children with autism from Botosani and their integration in the community.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

The Association of Parents of Children with Autism from Botosani County provides for free, for a number of 33 children with autism, access to therapeutic recovery activities in order to significantly increase their chances of developing, communicating and integrating into the community.

Continuitate în terapia copiilor cu autism ~ 2016 - 2019

Asociația APCA Botoșani îngrijește în prezent un număr de 46 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de a fi integrați în societate.

1000 Km Balkan Charity Challenge 2017

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani îngrijește în prezent un număr de 44 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le cr

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!