Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

Continuitate în terapia copiilor cu autism

Status: Fundraising

APCA Botoșani asigură gratuit, pentru 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

[ Show more ]
51.55% Complete

10,310 RON

Sumă:

4

Galantomi:

49

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

Suntem convinși că intervenția terapeutică timpurie și complexă este critică pentru recuperarea copiilor cu autism, dar și asigurarea ei în mod constant și pe termen lung. De aceea, pentru a le oferi copiilor o șansă reală de a se dezvolta la potențialul lor maxim, percepem acest efort ca pe o "luptă" cu timpul, dar și ca pe o "provocare" în depășirea limitelor pe care autismul ni le revelă în fiecare zi.   Cele mai frumoase reușite le măsurăm cu fiecare zâmbet de copil! Iar fiecare reușită se datorează vouă, prietenii copiilor cu autism!