Alerg în Vietnam cu gândul la copiii cu autism din Botoșani

 

Iulian Rotariu Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

2% Complete
100 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, dragi prieteni! Sunt Iulian Rotariu și voi continua să alerg pentru copiii cu autism din județul Botoșani, de această dată în Vietnam, la "Ultra Asia Race", organizată de Canal Aventure în perioada 9-12 martie 2020.

Pe parcursul celor patru etape, însumând 160 de km și 13.000 de metri diferență de nivel, mă voi confrunta cu umiditate mare, zone neîmblânzite, diferența de fus orar și, nu în ultimu rând, cu 17 dintre cei mai puternici ultramaratoniști din lume. Competiția îmi va da prilejul să alerg prin junglă, plantații de orez și pe vârfurile munților vietnamezi, purtând în spate minimum necesar pentru a supravețui și apă din partea organizatorilor.

Gândurile și rugăciunile mele vor fi pentru copiii cu autism din Botoșani!

Fiți alături de mine pentru a-i susține pe copiii cu autism în lupta lor pentru a se bucura de viață!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

The Association of Parents of Children with Autism from Botosani County provides for free, for a number of 33 children with autism, access to therapeutic recovery activities in order to significantly increase their chances of developing, communicating and integrating into the community.

APCA Botoșani asigură gratuit, pentru 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

Ultra ASIA Race este o cursă de 160 km în patru etape, cu 6000 de metri înălțime pozitivă, 7000 de metri înălțime negativă în autoportant. Fiecare concurent trebuie să poarte un rucsac care să conțină echipamentele obligatorii, produsele alimentare și echipamentele personale. Evenimentul are loc pe continentul asiatic, în nord-vestul Vietnamului.

 

1 Donații

Bine ai venit acasă, Iulian! Sper să ne putem îmbrățișa în curând, după ce trecem de criza COVID-19. Până atunci un gând de dragoste pentru copiii cu autism din Botoșani!
20 Mar 2020
Iulian Rotariu : Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani
Alerg în Vietnam cu gândul la copiii cu autism din Botoșani