Dăruim zâmbete!!! Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Gabriela Ivan Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iubesc florile, dar cel mai mult iubesc oamenii când zâmbesc!

Cele mai frumoase zâmbete, așa cu toată ființa, le-am văzut pe chipul părinților copiilor cu autism.

Da!!!, pentru că întreaga lor ființă zâmbește atunci când își privesc copiii reușind.

Anul acesta, de ziua mea, îmi doresc să dăruim zâmbete!!!

Orice floare, pe care ai dori să mi-o oferi de ziua mea, o poți transforma în donație pentru reușitele copiilor cu autism.

Împreună le vom dărui zâmbete!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

The Association of Parents of Children with Autism from Botosani County provides for free, for a number of 33 children with autism, access to therapeutic recovery activities in order to significantly increase their chances of developing, communicating and integrating into the community.

APCA Botoșani asigură gratuit, pentru 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Ecaterina Lavinia Butnaru

150 RON
Din inimă pentru licurici albaștri!!! 💙💙💙
07 Nov 2020
Din inima pentru acesti copii si parinti speciali!🙏❤
06 Nov 2020
Gabriela Ivan : Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani
Dăruim zâmbete!!! Cel mai frumos cadou de ziua mea